ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - İsmail-Nazif Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

İsmail-Nazif Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan geçirmenizi diliyoruz.

Mrt

Ock

19 Ocak Perşembe günü okul idaresi ve öğretmenler, okul idaresinin düzenlediği kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Ock

12 Ocak Perşembe günü beşinci ders saatinde okul konferans salonunda  '' Madde Bağımlılığı'' konulu seminer düzenlendi. Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Osman DAĞTEKİN madde bağımlılığının zararları hakkında bilgi verdi, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Okul Müdürü Hamiyet SOLĞUN tarafından OSMAN DAĞTEKİN'E plaket hediye edilmesinin ardından seminer sona erdi.

Ock

2-3 Ocak 2023 tarihlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde film izleme etkinliği düzenlendi. Şair Nabi Kültür Merkezinde "KARINCA" adlı film gösteriminin gerçekleştirildiği etkinliğe 2 Ocak Pazartesi günü 9­ ve 10. sınıflar, 3 Ocak Salı günü 11 ve 12. sınıflar katılım gösterdi.

Ara

KADES (Kadın Acil Destek) ve HAYDİ ( Hayvan Durum İzleme) uygulamaları ile ilgili görsel ve broşürlerimiz haber içeriğindedir.

Ara

23 Aralık Cuma günü okul bahçesinde İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'UN 86. ölüm yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Programa okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrencilerin şiirler okumasıyla program sona erdi.

Ara

22 Aralık Perşembe günü okul konferans salonunda "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Cevahir Asuman YAZICI  "Kadın Girişimciliği" konulu seminer düzenlendi, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Okul Müdürü Hamiyet SOLĞUN  tarafından  Cevahir Asuman YAZICI'YA  plaket hediye edilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Ara

21 Aralık Çarşamba günü Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan "Urfa Okuyor" projesi kapsamında beşinci ders saatinde okul idaresi,  tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kitap okuma saati gerçekleştirildi. Kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla Okul Müdürü Hamiyet SOLĞUN koordinatörlüğünde "Geleceğin İçin Oku" sloganıyla meydana getirilen "OKU" koreografisinin ardından etkinlik sona erdi.

Ara

Öğrenci davranışları değerlendirme kurulu (Disiplin Kurulu) ve öğrenci - öğretmen iletişimi toplantımızı gerçekleştirdik.

Okuma Etkiliğimizden görüntüler...

Ara

19 Aralık Pazartesi günü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi KOCADAĞ okulumuzu ziyaret etti. Okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti, okul idaresi ile bir araya geldi. Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz .

Ara

13 Aralık Salı günü Karaköprü Kılavuz Kurs Merkezinin katkılarıyla üniversiteye hazırlık kapsamında tüm kademe ve şubelerde deneme sınavı yapıldı.

Ara

13 Aralık Salı günü Şehit Abdüsselam Halat Ortaokul  öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzun  atölyelerini ve kütüphanemizi  gezdiler. Okul Müdürü Hamiyet SOLĞUN tarafından öğrencilere ikramlar verildi. Alan tanıtımlarının ardından gezi sona erdi.