ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - İsmail-Nazif Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

öğretmen ve öğrencilerimizle dönem sonu etkinlikleri kapsamında hıçkırık filmini izledik

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu etkinlikleri hakkında öğrenci ve öğretmenlerimizin görüşlerini aldık.

Ock

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri tarafından öğrencilerimize bilgi yarışması düzenlenmiştir

Ock

Okul kütüphanemizde Öğretmen ve öğrencilerimizde çay eşliğinde kitap okunup okuma etkinliği yaptık

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında bilgi yarışması düzenledik.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize tenis, bilek güreşi ve dart gibi etkinlikler yaptırdık.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzu temizledik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Hamiyet SOLĞUN başkanlığında okulumuz konferans salonunda Başarıyı İnceleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya tüm öğretmenlerimiz katılım gösterdi.

Ara

24 Kasım Cuma günü okulumuzun konferans salonunda Felsefe Öğretmeni Kübra OMUR koordinatörlüğünde 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlendi. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı, şiirler ve kompozisyonlar okundu. Öğretmenler gününe özel şarkılar söylendi. Okulun enlerinin seçildiği video gösteriminin ardından program sona erdi.

Ara

Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN ebediyete intikalinin 85. Yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Cuma günü saat 09.05’te okul bahçesinde okul öğretmenleri Emine YAĞMUR ve Serdar VARIŞ koordinatörlüğünde anma programı düzenlendi. Siren sesiyle birlikte iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Şiirler ve kompozisyonlar okundu, Atatürk’ün sevdiği türküler seslendirildi. Mustafa Kemal Atatürk oratoryosunun sahnelenmesinin ardından anma programı sona erdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü dolayısıyla 27 Ekim Cuma günü okul bahçesinde tören düzenlendi. Programa Okul Müdürü Hamiyet SOLĞUN, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Şiir ve kompozisyonlar okundu, marşlar söylendikten sonra program sona erdi.

Ekm

26 Ekim Perşembe günü okulumuz konferans salonunda ‘’Dijital Okuryazarlık ve Farkındalık” başlıklı seminer düzenlendi. Seminere müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Mehmet Emrullah Yıldırım, “sosyal medyanın faydaları ve zararları, verimli internet nasıl kullanılır” konuları hakkında sunum yaptı. Öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından seminer sona erdi.

Ekm

Akran Zorbalığı ile ilgili seminer çalışmamızı gerçekleştirdik.

Ekm

17 Ekim Salı günü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin koordinatörlüğünde film izleme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şair Nabi Kültür Merkezi’nde ‘’Selçuklu’da Bir Çera Olmak’’adlı film gösteriminin ardından etkinlik sona erdi.