ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - İsmail-Nazif Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hamiyet SOLĞUN - Okul Müdürü

1986 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2009 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Öğretmenlik mesleğine 2010 yılında Eyyübiye GAP Kız Meslek Lisesinde başladı. Daha sonra çeşitli okul tür ve kademelerinde öğretmen olarak çalıştıktan sonra 2016 yılında Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. Altı yıl bu görevi yaptıktan sonra 2022 yılında İsmail Nazif Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü göreve başladı. Halen bu görevi yürütmekte olan Hamiyet SOLĞUN ayrıca Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olup Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünde Tezli Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir.